Om du byter till ett abonnemang med mindre surf sker bytet vid månadsskiftet. Byter du till ett abonnemang med mer surf sker bytet direkt (samma dag). Du får då direkt tillgång till din nya månadssurf mängd, minus den surf du redan har förbrukat under innevarande kalendermånad.
Sparad surf
Om du byter till ett abonnemang med mindre surf:
Vid nedgradering till ett abonnemang med mindre surf kommer eventuell sparad surf att justeras ned till den surfmängd som ingår i det nya abonnemanget.
Din sparade surf behåller du alltid vid byte till ett abonnemang med mer surf.
