Om du byter till ett abonnemang med mindre surf kommer din totala surfmängd att justeras till den surfnivå som ingår i ditt nya abonnemang. Eventuell sparad surf över den nivån försvinner i samband med bytet
Din sparade surf behåller du alltid vid byte till ett abonnemang med mer surf.
